#FUTBOLCAT 24/7
24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

L'aigua frena l'Empenta
22-04-2014 22:55 per Sergi Vargas Etiquetes: Noticia, Quarta Catalana, #4cat, UD Molinos, AE Empenta
Imagen no disponible

 

Aspecte del camp de sorra a Mataró // Sergi Vargas

 

 

Coses del destí. Per segon cop aquesta temporada, el partit corresponent a la jornada 24 del grup 5 de Quarta Catalana entre la UD Molinos i l'AE Empenta s'ha hagut d'ajornar, en tots dos casos per culpa de l'estat del camp de sorra, afectat directament per la pluja.

 

El partit d'aquest vespre presentava un interés notori, ja que el conjunt de Premià de Mar es podia assegurar la seva presència a les promocions d'ascens a Tercera Catalana i mantenir una jornada més la seva lluita pel campionat de lliga amb el Juventus, actual líder del grup. 

 

L'entrenador de l'AE Empenta Zizou El Afia es mostrava resignat després que el seu equip es desplacés sense èxit al camp mataroní: "és una llastima no poder jugar perquè volíem finiquitar d'una vegada la consecució de la segona plaça. No hem pogut canviar tampoc l'escenari del partit, ja que està clar que totes les opcions del Molinos passen per jugar en aquest camp i aprofitar la superfície".

 

Els premianencs, amb 49 punts a la classificació, es troben a tres punts d'assegurar la plaça de promoció a Tercera Catalana, categoria que l'Empenta va perdre la temporada passada. "L'any passat ho vam passar malament a Tercera. Vam tenir molts problemes de jugadors i el descens es veia a venir", diu Zizou. "Aquesta temporada hem recuperat alguns dels jugadors que van marxar i, amb el bloc actual, penso que l'Empenta podria donar més guerra a Tercera Catalana. Sense poder fitxar jugadors va ser molt difícil mantenir la categoria".

 

 

 

 

Imatge del tècnic de l'AE Empenta Zizou El Afia // Sergi Vargas

 

 

El líder del grup és el Juventus, amb un total de 56 punts, set de marge respecte els de Premià de Mar però amb un partit més. "Totes les nostres opcions passaven per guanyar aquest partit que no es podrà jugar i superar el Juventus en el partit que ens queda directe contra ells. Serà complicat perquè és el millor equip que he vist de Quarta Catalana, però volem donar emoció a la lliga fins al final", afegeix el tècnic premianenc.

 

Segons assegura Zizou El Afia, l'AE Empenta manté bones relacions amb el CE Premià de Mar. "Tots ens coneixem, hi ha jugadors que han sortit del Premià de Mar. Els contactes són bons i fins i tot hem fitxat un jugador del Juvenil B del Premià que ara està amb nosaltres".

 

"La Tercera Catalana té un nivell superior i la qualitat del futbol és més bona. Ens agradaria, com a tothom, poder tornar a pujar. Si no aconseguim la primera plaça, hem d'arribar en condicions per fer un bona promoció", afirma Zizou. "Seria una eliminatòria a cara o creu".

 

 

 

Per la seva banda, el jugador i membre de la Junta directiva de la UD Molinos Santiago López assegurava a Golcat.com que el seu equip s'ho prenia amb filosofia: "és el segon cop que hem d'aplaçar el partit, i això ja ens va passar amb l'Alella B. La idea era jugar-lo el dia 1 de maig que és festiu però l'Empenta no ha accedit. Per tant, la Federació Catalana de Futbol haurà de ser qui decideixi la nova data". L'Empenta decidia no acceptar la proposta dels mataronins, tenint també en compte el seu calendari per a la propera setmana: "Creiem que com el dissabte 3 haurà de jugar el partit de lliga contra el líder Juventus, no hauran acceptat aquesta data", afegia el jugador del Molinos.

 

 

El camp del Molinos presentava un bon grapat de basals d'aigua // Sergi Vargas

 

 

A hores d'ara, i amb un partit menys que l'Empenta, la UD Molinos suma 39 punts a la classificació i té 10 punts de desavantatge respecte l'equip de Premià de Mar. Per tant, totes les opcions per tal de poder assolir la plaça de promoció a Tercera Catalana passen per guanyar aquest duel directe. "Nosaltres ho tenim molt complicat però teníem ganes de disputar el partit ja que ens juguem les últimes oportunitats de poder ascendir. Aquest era el màxim objectiu de l'equip a principi de temporada, i ho intentarem aconseguir fins al final", comentava Santi López, protegit sota cobert a la zona del bar, mentre continuava plovent sobre el barri de Vista Alegre-Molinos.

 

"Està clar que som un equip modest però tením la il·lusió de poder pujar a Tercera Catalana. El club espera per a la  temporada vinent poder tenir el camp de gespa. El projecte ja està aprovat per part de l'Ajuntament i serà un pas important per al club. Malgrat tot, estem molt satisfets de la situació actual del club. Tenim 12 equips de futbol base, amb una xifra aproximada de 200 nens, amb tres equips femenins i, fins i tot, la possibilitat si tot va bé de fer un equip femení de categoria amateur", afegia el directiu de l'entitat mataronina.

 

 

Els jugadors del Molinos s'ho han pres amb molta filosofia // Sergi Vargas

 

 

Els de Mataró, si les condicions climatòlogiques ho permeten, jugaran dissabte al Xevi Ramon contra el filial del Vilassar de Mar, que ha avançat un dia el partit per no coincidir amb el duel de Tercera Divisió entre els vilassarencs i la UE Figueres. El Molinos ha d'anar a guanyar. sí o sí, i pressionar un AE Empenta que jugarà més tard, a les 20h del vespre del mateix dissabte, contra l'Alella B. 

 

Per tant, el desenllaç en la lluita per l'ascens a Tercera Catalana s'ha hagut d'allargar uns dies més per culpa d'una pluja capriciosa. Com sempre, en aquests casos, no hi ha cap altre remei que saber esperar.

 




DESTACAT

MERCAT #2bg3 [2014-2015] 22-07-2014 22:00 per Albert Hern�ndez
MERCAT #2CAT GRUPS 4-6 [2014/2015] 10-07-2014 09:20 per Sergi Vargas
MERCAT #2CAT GRUPS 1-3 [2014/2015] 10-07-2014 09:10 per Sergi Vargas
MERCAT #1CAT [2014/2015] 10-07-2014 09:00 per Sergi Vargas
MERCAT #3div5 [2014-2015] 19-06-2014 16:00 per Llu�s Montaner






GolCat © copyright 2014  
Desenvolupat per QuintaLinea