#FUTBOLCAT 24/7
24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

Empat vibrant per tancar l'any
28-12-2014 21:58 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Tercera Catalana, #3cat, CP Santjoanenc, UE Porqueres

Toni ha marcat el primer gol del partit per al Santjoanenc // Sergi Vargas Carrasco

 

 

Empat vibrant entre el CP Santjoanenc i la UE Porqueres en el partit que tancava l'any a #3cat17. Els del Pla de L'Estany, després d'aixecar amb esforç un 2 a 0 en contra, han vist com els garrotxins empataven a falta de dos minuts per al final del temps reglamentari, en un llançament de falta. 

 

 

El partit ha començat amb un gran ritme i de seguida han arribat les primeres jugades de peril. De fet, el Porqueres d'Àngel Roig n'ha creat les dues primeres i al minut 2 de partit ha vist com es produia la primera acció polèmica de l'enfrontament. Una pilota dividida al límit de l'àrea local ha acabat amb el porter del Santjoanenc David Cruz i un davanter porquerenc caient a la gespa natural. L'àrbitre, davant la sorpresa de la banqueta visitant, ha assenyalat falta en atac, quan els de Porqueres reclamaven fins i tot un penal i la conseqüent expulsió del porter del Santjoanenc. 

 

 

Els dos equips han continuat buscant el primer gol del partit i Isaac per als locals i Pau Jiménez per als visitants han creat les següents jugades de perill. Amb tanta intensitat, el gol no s'ha fet demorar gaire més. Una llarga jugada del Santjoanenc, amb rematada al travesser inclosa, ha acabat amb un rebuig que Toni no ha deixat escapar a l'àrea petita. Els locals marcaven el primer gol i donaven la primera alegria als seus fidels aficionats. 

 

 

Els locals han continuat buscant la porteria porquerenca i s'han trobat pràcticament amb el segon gol en una mala sortida del porter Ferran, que ha deixat la pilota lliure perquè Foad marqués amb un xut potent el 2 a 0. 

 

 

El Porqueres, però, ha reaccionat de manera fulgurant. Pau Jiménez ha culminat amb precisió un contraatac rapidíssim i ha establert el primer gol dels del Pla de l'Estany. Jaume i el mateix Pau Jiménez han pogut marcar el gol de l'empat i també Pau per als locals ha tingut la jugada del 3 a 1. En una acció a pilota aturada, els porquerencs han aconseguit igualar abans del descans. Anouar ha pentitat d'esquenes a porteria sorprenent el porter del Santjoanenc David Cruz.

 

 

 

 

El Porqueres ha aixecat un 2 a 0 en contra // Sergi Vargas Carrasco

 

 

A la represa, els locals de José Moreno han sortit amb ganes de tornar a trencar l'empat i han tingut la primera ocasió, triple, després dels xuts de Toni, Foad i José. 

 

Però han estat els visitants els que han tornat a veure porteria. Amb un joc molt directe, els porquerencs han aconseguit el tercer gol en una ràpida acció de contraatac que ha finalitzat Pau Llorens amb molt encert. Pilota al segon pal i barraca. La UE Porqueres completava la remuntada posant-se per davant en el marcador. 

 

Els homes d'Àngel Roig no s'han relaxat després de marcar el tercer gol i han seguit creant clares accions de perill. Anouar ha fet lluir el porter local David Cruz en un cop de cap que no ha entrat per la intervenció del santjoanenc. Els locals han fet diversos canvis buscant aprofitar els homes de refresc per intentar tornar a igualar el partit. Teixidor i Malik han donat una mica d'aire al joc dels garrotxins, però els ha faltat contundència i tenir menys precipitació en la darrera passada.

 

En canvi, els visitants podrien haver sentenciat el partit en qualsevol de les seves accions atacants. El pitxitxi Omar ha tingut dues pilotes molt clares a l'àrea per haver aconseguit el quart gol porquerenc. El mal encert de cara a gol i les aturades de David Cruz han impedit que l'equip visitant sentenciés el partit a Sant Joan Les Fonts.

 

I quan semblava que els locals perdrien el vuitè partit de la temporada, Medi s'ha tret del barret un xut de falta deliciós per establir l'empat definitiu. Golàs de traca per igualar el marcador i evitar la derrota santjoanenca. 

 

Omar ha perdonat en el temps afegit una jugada molt clara per decantar el duel per als visitants. Amb un fred intens a La Garrotxa, acabava el partit amb repartiment de punts, després de 90 minuts de bon joc i d'entrega total per part dels dos equips. Volem més, volem 2015!

 

 

 

REACCIONS

 

 

 

JOSÉ MORENO (entrenador CP Santjoanenc): "ha estat un partit que hem començat molt bé, avançant-nos en el marcador. Davant teníem un equip que juga molt ràpid en les contres i ens han aconseguit empatar. Crec que és just el resultat final perquè, a la segona part, el Porqueres ha tingut ocasions per marcar. Nosaltres hem tingut la sort de fer l'empat en una falta amb un gran xut de Medi, al final molt content per aquest punt". 

 

"Després de fer el 2-0 no hem tingut temps de fer una pausa i de seguida ens han marcat el primer gol. Ens han agafat en una contra perdent una pilota quan estàvem atacant i per velocitat ens han fet el gol. En la falta lateral ens han marcat el gol de l'empat i això ens ha desconcentrat bastant. El Porqueres té bons jugadors al migcamp i davanters molt ràpids i ho han aprofitat. Hem tret al final un punt grandiós per a nosaltres".

 

"Nosaltres anem partit a partit perquè justament acabem d'aterrar a la categoria. La línia, per això, és molt bona, amb jugadors nous....jo mateix sóc nou, i amb idees noves. És com una recepta de cuina i s'ha d'anar coent això. Jo crec que estem molt contents i esperem mantenir la categoria. Li demanem al 2015 seguir així, treballarem per aconseguir-ho. El que vingui de nou, serà magnífic. Que sigui igual l'any com a mínim".

 

 

 

Imatges de la zona de les banquetes a Sant Joan Les Fonts // Sergi Vargas Carrasco

 

 

 

ÀNGEL ROIG (entrenador UE Porqueres): "sap greu perquè hem competit molt bé durant tot el partit, amb accions per guanyar claríssimament i sap greu que t'empatin en una falta un pèl dubtosa...encara que el que ha estat clar que condiciona i marca el partit és la falta del minut 2 que no sé si és dins o fora de l'àrea, però està clar que és expulsió del porter del Santjoanenc. L'àrbitre sap que és expulsió del porter claríssima però no l'ha volgut xiular, no s'ha volgut complicar la vida, ha volgut fer-ho fàcil i ha assenyalat falta en atac".

 

"Nosaltrs sortíem amb tres jugadors al darrere, per reforçar més la zona del migcamp i la davantera, per tenir aquestes oportunitats amb la pilota a l'espai, perquè el camp, la gespa natural, no estava per 'floritures', poques deixava fer".

 

"Empatar al camp del Santjoanenc, abans de venir al camp, era un molt bon resultat, perquè aquí han perdut equips punters com Les Preses i Sant Gregori. Nosaltres segurament haurem estat l'equip que més ocasions ha creat al seu camp al Santjoanenc, així que marxo molt content amb l'actitud dels jugadors i el treball de la gent".

 

"L'ascens està per als equips que té algun jugador cobrant, gent més veterana a la categoria, per a equips molt més fets, com poden ser Sant Gregori, Bosc de Tosca, o alguns que estan més endarrere sorprenentment com Fornells, però que segur que estarà a dalt. Nosaltres intentem competir cada diumenge. Som un equip molt jove, exceptuant un parell de jugadors, tenim una plantilla amb una mitjana d'edat de 20 a 21 anys. Hem de seguir creixent, i com més a dalt millor. Si els partits s'acaben com s'han acabat avui, amb l'equip entregat al màxim, tenint oportunitats i no tenint massa sort....doncs a tornar-hi la setmana vinent! L'ascens no és, ni molt menys, l'objectiu del Porqueres".




DESTACAT

L'ull del #futbolcat: ESPECIAL 2014 25-12-2014 15:15 per Sergi Vargas Carrasco
"Soy un portero en el que se puede confiar" 16-12-2014 08:50 per Coral Rubio
Shortystrap: adi�s a la pubalgia 01-12-2014 15:00 per Gonzalo de Melo
"Tornarem a tenir el nivell de l'inici de Lliga" 28-11-2014 09:00 per Coral Rubio
Golejada escapulada 13-11-2014 13:25 per Coral Rubio






GolCat © copyright 2015  
Desenvolupat per QuintaLinea