24 HORES AL DIA, 7 DIES A LA SETMANA
Twitter Facebook YouTube YouTube

NOTÍCIES

[V�DEO] Golejada del Pe�a M�laga per tancar l'any
17-12-2017 02:21 per Sergi Vargas Carrasco Etiquetes: Noticia, Tercera Catalana, #3cat, Pe�a M�laga, UE Torrelles

David Romero, celebrant el primer gol del partit // Sergi Vargas Carrasco

La Peña Málaga de David Carballo ha guanyat de forma contundent el Torrelles en el duel disputat aquest dissabte al Municipal Dani Jarque-Ciudad Cooperativa. L'equip de Sant Boi de Llobregat dorm a la plaça de promoció a Segona Catalana confirmant el seu bon moment de forma abans de l'aturada de lliga per les festes nadalenques.

El partit, però, ha tingut dues parts ben diferenciades i mitja dotzena dels gols locals no han arribat fins a la segona meitat del duel. Al primer temps, molt respecte entre els dos equips i un joc poc intens i profund que només ha portat un gol per al Peña Málaga, en una gran definició del pitxitxi de l'equip 'boquerón' David Romero.

A la represa tot ha canviat i els de Sant Boi de Llobregat han sortit a mossegar sobre la gespa del Dani Jarque. En pocs minuts, Jairo ha transformat un penal comès sobre David Romero, i instants després el mateix golejador dels de David Carballo marcava el tercer gol del seu equip, un resultat que ha deixat sense opcions els homes de Manolo Díaz.

Manu ha afinçat la victòria dels malaguistes amb un quart gol, i al darrer quart d'hora de joc ha arribat la darrera pluja de dianes locals aconseguides per Aitor, Juan Carlos i David Molina. Un triomf indiscutible dels de Sant Boi de Llobregat, que segueixen donant guerra a la Tercera Catalana tot i les seves limitacions pressupostàries i la seva base de modèstia com a entitat amb un sol equip de futbol, el seu Amateur.

Un resultat contundent dels de David Carballo que agreuja la situació d'un Torrelles que ocupa una de les darreres places del grup 8 de Tercera Catalana.

DESTACAT

L'Europa no acaba b� ls primera volta de la Lliga 18-12-2017 17:00 per Marc Mata P�rraga
Jugadors de 3a Divisi� a la Copa de Regions UEFA 08-12-2017 16:39 per Marc Mata P�rraga
RESULTATS JORNADA 16 TERCERA DIVISI� GRUP 5 21-11-2017 20:00 per Marc Mata P�rraga
[V�DEO] Primera vict�ria del CF Monta�esa B 12-10-2017 23:30 per Sergi Vargas Carrasco
Golejada de l'Espanyol B davant del Vilassar (4-0) 02-10-2017 11:00 per Marc Mata P�rraga